Reklama
 
Blog | Igor Klimeš

Bič blogí, bič blogí, slova se rozlezou…

Tak teda opravdu nevím, proč jsem ten blog začal psát. Měl bych se učit na zkoušky, připravovat se na pohovor a místo toho se poslední hodinu a půl rýpu v tom jak blogují moji kolegové, ale hlavně v tom jak se mi přihřívá karmička...

Nevím jestli to posedá každého začínajícího bloggera, ale mě to teda posedlo. Pěkně si čtu na počítači emaily a mám to nalajnované tak, že jen co je přečtu vypnu komp a hurá zase do nějaké práce. Jenže ouha, už mám shozené okno s poštou, ale najednou mě přece jen napadne, že ještě kouknu na web, něco mi přes den uvízlo v hlavě a chtěl jsem se na to juknout. Taky mě zajímá co se píše o krizi v Iránu, mám v Teheránu pár známejch, tak doufám, že se přes ně ta vlna nepřehnala. No a když už jsem na webu tak se jen juknu kam se posunul blog Repektu.

 

A hele…!

Někdo mi zatopil pod karmou, to je žůžo! A dokonce se tu diskutuje. Ne tak vášnivě jako pod jinými články, ale na první střelu to jde. To je bájo!

Reklama

 

Kemo tobě asi šibe ne!

Do háje mám já tohle za potřebí? Je tohle normální? Takže MySpace šel mimo mě. Facebook jsem ustál a nejsem na něm, ICQ jsem zrušil (no dobře někde jsem ztratil heslo a jsem línej ho dolovat), LinkedIn jde úplně mimo mě a nakonec sednu na lep respektímu blogu.

 

Zablogujte

nad mou mrtvolou, protože jestli místo shánění práce a studií budu psát blogy, tak asi brzo umřu hlady a ozářením od obrazovky (ještě že teď máme tu placku, ozařování se dá vydržet mnohem dýl).

Pevně doufám, že podobně postižených je jenom několik. Hlavně ale doufám, že tahle infekce B24R7CZ je léčitelná a že se z ní vyléčím proklatě rychle. Držte mi palce a posílejte bloggerovy recepty na účinné odvary. Ale hlavně bloggeři všech zemí ruce pryč od kláves a za mnou do práce!!!

Neboj, neboj blogu můj ona mě ta svazácká jásavost brzy přejde a zase se Ti přijdu vypsat. Tak zatím pa.